Haal het beste uit je team

Ontwikkel je organisatie met Fluent Teams

Fluent Teams zijn effectieve teams, nu en in de toekomst. Ze zijn in staat om in te spelen op verandering, op elkaar én de omgeving. Fluent Teams werken met plezier en kunnen tegen een stootje. Zij presteren over de grenzen van hun eigen team heen en zijn goed voor zichzelf, omgeving en organisatie.

Kennismakingsgesprek
Ontwikkel je organisatie met Fluent Teams

Waarom Fluent Teams?

Onze missie? Samen creëren we de wind onder de vleugels waardoor je als team, afdeling en organisatie impact maaakt  in deze wereld.

Met de nieuwste inzichten rondom groepsdynamica en teamontwikkeling ga je vanuit jouw praktijk aan de slag. Net zolang tot je zelf gaat vliegen!

Stap voor stap naar resultaat

Onze werkwijze

Ieder team heeft zijn eigen dynamiek.  Met onze unieke aanpak werk  je voor stap toe naar een optimaal presterend team, of je nu teamcoach, leidinggevende of organisatieadviseur aan de slag bent.  Fluent Teams staat voor meetbare ontwikkeling en resultaten! We begeleiden en meten niet alleen op efficiëntie (taak en processen) maar ook op relaties (intern en extern).

Stap 1

Opstellen van doelen en nulmeting. Inzet van de unieke Fluent Teamsscan zorgt voor een meetbaar vertrekpunt richting gewenste resultaten.

Stap 2

We ontwerpen een ontwikkelprogramma op maat, gericht op leiders, teamleden en hun omgeving. Hiermee doorbreken we ineffectieve patronen in communicatie en samenwerking.

Stap 3

We verankeren teamontwikkeling en behaalde resultaten in de organisatie. De Fluent Teamsscan laat het meetbare resultaat zien dat klanten en/of stakeholders zullen ervaren.

Voor elk team een passende oplossing

onze cases

Onze kennis en ervaring in het effectief ontwikkelen van teams en organisaties is breed. Of het nu gaat om gezondheidszorg, overheid, onderwijs, techniek, productie, ICT of zakelijke dienstverlening: voor elk team is er een Fluent Teams oplossing. Onderstaande cases geven aan waarom jouw team bij ons in goede handen is.


Een team in een brainstormsessie in een kantooromgeving

Werk maken van transities

Effectieve samenwerking rondom transities vereist participatie van overheden, het bedrijfsleven, inwoners, maatschappelijke organisaties en onderzoeksinstellingen. Daar waar het toonaangevende onderzoeksinstituut DRIFT transformatieve kennis ontwikkelt en deelt, zijn het de specialisten van FLUENT TEAMS die in het veld met betrokkenen aan de slag gaan. 

Bekijk case
Een team in overleg in een kantooromgeving

Samen de schouders eronder

Voor de BESTSELLER-groep, onder andere bekend van Jack & Jones, maakten we werk van teamgericht leiderschap van de filiaalmanagers. Doel was om meer eigenaarschap bij de vestigingsteams te creëren, met name op het gebied van klant- en verkoopgericht gedrag. Dat lukt nu met over de hele linie een groei in conversie, het aantal artikelen per bon, het gemiddelde bonbedrag én de bruto marge. 

Bekijk case
Een team in overleg in een kantooromgeving

Succesvol samenwerken op afstand

Hybride samenwerken biedt nieuwe kansen en mogelijkheden. Tegelijkertijd liggen er uitdagingen in het effectief en efficiënt samenwerken en behoud van een goede work-life balance. En in een internationale context zijn er cultuurverschillen om rekening mee te houden.

 

Bekijk case

Enthousiaste klanten

Wat onze klanten zeggen

Werk met ons samen

Wil jij met je team(s) aan de slag?

Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.